Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Nu obișnuiesc să cumpăr maioneză, de câte ori am nevoie o pregătesc în casă...
Se pun 3 ouă întregi în vasul de la blender; în lipsa acestuia se folosește un recipient înalt (carafă... etc). Se pune uleiul și sarea. Se pornește blender-ul... iar în câteva secunde, maioneza-i gata. :) Se adaugă zeama de lămâie și sare după gust. În funcție de consistența dorită, se pot adăuga câțiva stropi de apă minerală.
Poftă bună!
1
Ca variantă maioneza rapidă se mai poate pregăti și din combinații de ouă întregi și gălbenuș (De exemplu: 1 ou întreg, două gălbenușuri crude, sau un ou întreg și gălbenușuri fierte, însă în aceste cazuri volumul de ulei se micșorează).
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult